AGROTEK.HU - Agrár hidetési portál

hidraulika webshop, nyomásmérő óra, tömlőcsatlakozó
HIRDETÉSFELADÁS HIRDETÉSKEZELÉS KERESETT GÉPEK GÉPKERESÉS:
Dátum:2018.02.22
Pontos idő:
Vásárolna? Eladna? Legfrisebb hírdetések
Használt gépek
Új gépek
Szolgáltatások
Mezőgépek márkák szerint
Accord Agrofix Amazon Avia Bauer Becker Belorus Berger Bizon Gigant Bogballe Breviglieri BSS Buxbaum Caffini Case Claas Csepel Delta Deutz-Fahr Dutra Eberhart EPPLE Evrard Fiat FKA Flexon Fortschritt Gambetti Gassner Geringhoff Gregoire Grúber Hesston HTZ Huniper Huward IFA IH IVECO Jessur JF Jinma John Deere Jympa Kirchner Kleine Komatsu Konskilde Krone Kühne KÖLA lada Lemken LOCHMANN Massey Ferguson Mccormick Mercedes Mistral MTZ Muratori MURRAY NAS Nerthus New Holland New Idea Nodet Nordsten Ovlac Perkins Rába Rabe Werk SCHMOTZER Schäffer Seko Sigma Skoda STIHL Tatra Taurus UNIMOG UTB Vogel Noot Volvo WELGER Wisent Wühlmaus Xaver Fendt Co. Yamaha Yanmar Ziegler Zil ZTS Överum

Kedves Látogató!

Azzal, hogy Ön belép az agrotek.hu oldalaira, az alábbi feltételeket fogadja el:

Az Agrotek.hu oldalain található tartalom a Sweetly '96 Kft. (HU-3842 Halmaj, Fő út 24.), továbbiakban mint "Agrotek.hu" nevű tartalomszolgáltató szellemi tulajdona.
Minden szöveges tartalom, grafika, logó, kép és rajz kizárólag a látogatók informálására szolgál, javítva ezzel az Agrotek.hu szolgáltatásainak rugalmasságát és elősegítve a jelenlegi és jövőbeni ügyfeleink tájékoztatását.
Az oldalakon található adatok (grafika, fotó, logó, szöveg, hang- vagy videoanyag, oldalszerkezet, struktúra, eljárás vagy a program) terjesztése csak az Agrotek.hu írásbeli engedélyével lehetséges.
A látogatók az oldalak egyes elemeit - kizárólag saját felhasználásra - kinyomtathatják, merev lemezükre vagy egyéb adathordozóra menthetik, de ebben az esetben sem jogosultak a kimentett adatok sokszorozására, terjesztésére.
Az oldalakról információt csak a lapra való hivatkozással lehet átvenni, azzal a feltétellel, ha az átvevő azokat nem módosítja és hivatkozásainál minden esetben (oldalon) az www.agrotek.hu hivatkozási helyet írásoson feltünteti.
Az Agrotek.hu egy márka független, virtuális piactér. Az Agrotek.hu hiteles és pontos információk terjesztésére törekszik, de nem vállal felelősséget az oldalain résztvevő, ahhoz csatlakozó hirdetők, kereskedők ígért szolgáltatásaiért, közvetített ajánlataiért, azok nem megfelelő minőségéért.

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Agrotek.hu tiszteletben tartja, védi és titkosan kezeli az Ön személyes adatait. Az Ön által megadott adatokat az adatvédelmi törvénynek megfelelően bizalmasan kezeljük, harmadik félnek nem adjuk át, nyilvánosságra nem hozzuk és azokat csak saját céljainkra használjuk fel. Ettől eltérő esetet képez, amikor ügyfelünk hozzájárul adatainak harmadik fél részére történő átadásához az on-line vagy egyéb írásos szerződési feltételek elfogadásával, ám ekkor is adatait kizárólag értékesítési ill. közvetítési céllal adjuk ki. Az Agrotek.hu kiemelten fontosnak tartja, hogy az oldalaira bevitt információk (kivéve a felvitelt követően nyilvánossá tett adatok) még a rendszer tagjai között se legyenek átjárhatók. Az Agrotek.hu garantálja, hogy a résztvevők által felvitt és nyilvánossá nem tett adatokat csak a résztvevők előzetes beleegyezésével adja át harmadik személynek. Az Agrotek.hu fenntartja magának a jogot, hogy a látogatók által megadott adatokat saját felhasználás céljából tárolja és azok segítségével a későbbiekben információkat ill. ajánlatokat küldjön az adatok tulajdonosa részére, üzletszerzés céljából. A megadott adatokat a rendszerünkből az adatok tulajdonosának kérésére töröljük, amennyiben azt az adatok tulajdonosa írásban jelzi felénk az info@agrotek.hu e-mail címen.


Belépés
Regisztráció


Nyest és rágcsáló riszató


Üzenőfal
név:
üzenet:
(c)agrotek.hu 2018. Minden jog fenntartva! Főoldal ÁSZF Jogi és Adatvédelmi nyilatkozat Oldaltérkép Kapcsolat Valid HTML 4.01 Transitional Valid CSS!